Vårens jakt på specimenlyr er i gang…

Jakten på specimen-lyr har vært fokus for NKML den siste uka, og til en forandring har vi lagt fra oss meitestengene. Med Sverre, Calle, Irvin og meg samla til en komplett NKPL-kvartett for første gang på lang tid, var det duket for spennende fiske og mye piss. Aktivt jiggfiske har gitt mye action og artige opplevelser, men få av de riktig store individene. Ca. 20 individer mellom 2-4kg har blitt landet, men vår lyrekspert Sverre dro til litt(!) ekstra…

Foto: Irvin Kilde

 Foto: Irvin Kilde 

 Foto: Bjørn Florø-Larsen
4000gr. Foto: Sverre M.Selbach
Denne fisken kom på første turen denne uka, men gjør seg best som avslutningsfisk i rapporten! Mot slutten av kvelden får Sverre kontakt med noe tungt. Han var nok ikke klar over hvor stort dyret i andre enden var før han måtte legge tyngden sin bakover i en klassisk dritestilling. Etter noen heftige utras nærmer fisken seg land, hvor en hylende Irvin /m håv utbryter; “Ååå fy faen!! Den er svær! Spekimen, spekimen!!” Vekta var også enig i at dette var specimen, med sine 8350gr! Gratulerer Sverre, velfortjent etter veldig mange nesten fisk ifjor. Ny klubbrekord i NKML!


     Spekimen x2! 8350 gram lyr og 70000 gram lykkelig SMS. Foto: Irvin Kilde

Snakkes senere ved ca. 10+! Foto: Irvin Kilde
Lyrfisket fortsetter videre fremover, så får vi satse på at mer kjempeopplegg er rett rundt hjørnet!

4 Comments

 1. Marius V says:

  Grattis med spekimen, ble det feiret med musserende Blue Nun?

  Like

 2. SMS says:

  Takk, nei…Jean Pernet Grand Cru Blanc de Blancs Brut.

  Like

 3. Fisk og rask says:

  Fantastisk bra! Grattis med flott fisk, Sverre 🙂

  Like

 4. obbien says:

  Sinnsyk lyr. Gratulerer!

  Like

Comments are closed.