Svipptur til Ålesund

I sammenheng med jobben ble det en tur til Ålesund. Hadde selvfølgelig med meg fiskeutstyr, i tilfelle det skulle åpne seg noe muligheter på kvelden. Mulighet ble det, og fokuset var selvfølgelig lyr.Hadde også uti ei meitestang, hvor det stor sett ble sypikebonanza. Snittet på dem var ganske bra, og den største som kom opp ble faktisk ny pers, med sine 180gr.
Sypikepers 180gr.

Det aktive jiggfiske startet veldig tregt, men så smekte det til på Sandeelen og deilige utras i kjent lyrstil var et faktum. Etter en del utras, manøvrering og akrobatikk fikk jeg lyren på land (håv var jo selvfølgelig ikke med…). Vekta viste ny årsbeste, samt tangering av persen min på lyr.

Lyr 5500gr
Fin kveld i Ålesund

4 Comments

 1. SMS says:

  Bra uttelling på ny plass da, grattis med tangering!

  Like

 2. Vegar S says:

  Flunkende flott lyr det der! Grattis med ny pers på sypike ❤

  Like

 3. Takk for d. Va ein friske fisk (lyren altså..) sypikå va bare kjempeopplegg 🙂

  Like

 4. Fisk og rask says:

  Ohhhhhhh, pen fangst. Sypiken altså Sypike er awesome 😛

  Like

Comments are closed.