Litt "sommerfiske" i Trøndelagen

Mye jobbing i det siste og syltynt sommervær har resultert i en del småturer etter blant annet flatfisk. Ingen kjempefisker, men blitt en del sanflyndrer, noen skrubber, en rødspette og min andre gapeflyndre.
Rødspette 860gr. Foto: Sigve Arntzen

Skrubbe 720gr Foto: Sigve Arntzen

Gapert 176gr og marginal pers^^ Foto: Sigve Arntzen
Ellers så har den stjålne gummiyachten min fått sin etterkommer. Funka godt som gull og en klar opptur med alu-dørk istedet for oppblåsbar. Nå kan eg jo riktig utfolde meg i skutå med både kroker og kniver 😉
Postet bilde
Aqua Marin 9 fot
Idag var målet å krysse av art nr 88, så det ble lagt opp til en dagstur til Røros-traktene. Skulle egentlig dra tidlig på morgenen og treffe Ivan Solli som skulle vise meg fine spots etter harr. Jeg havnet derimot langt nedi vinflaska kvelden før og kom meg ikke til sengs før hal 6 på morgenkvisten. Noe redusert og definitivt forsinka ankom jeg endelig plassen i 3-tiden. Ivan hadde kun fått 1 harr idag, riktignok bra størrelse, men dette lova ikke bra for en redusert stavangermann på jakt etter arten. Allikevel etter kun en ca 20 min fiske satt dagens første fisk. Harr var det, ca 800gr+. Så fantastisk fin ut i vannet og jeg så for meg en kjempefin debut på arten. Et par meter fra land på veldig grunt vann gjorde den plutselig et ekstra byks…borte var den. Veeeeelidig aartig akkurat d deeer…
Videre følgte det noen abbor fra 250gr til 550gr. Dette var jo selvfølgelig skoy for en stavangermann som kun er vant til at ferskvann inneholder ørret (ble noen av disse også i dag..), men surt å være så nært arten når jeg først skulle satse. Litt senere kom det ett nytt hugg. Denne var merkbart mindre, men samme nydelige utseende glinset i sola på vei inn mot land..og denne gang også videre opp i håven! Art #88 i box! 

Art 88: Harr Foto: Ivan Solli
Ivan dro deretter videre opp på fjellet siden harrfisket var så tregt, mens jeg flekka opp noen abbor til før regnet tok over og jeg vendte nesten tilbake mot Trondheim. Takk for god guiding Ivan! Rett og slett kjempeopplegg 🙂 

One Comment

  1. Irvin says:

    Kjempeopplegg!

    Like

Comments are closed.