2011, endelig nytt fiskeår!

2010 ble et under pari år for undertegnede, men nå er året slutt og vi kan ta fatt på et nytt. NKML har store ambisjoner for 2011. Vi skal prøve å fiske mye, være strategiske og forhåpentlig true opp noen spekimen hver. Målet er topp 3 i Storfiskers lagkonkurranse! For at det skal gå er vi avhengig av at alle tre bidrar. Florø-Larsen blir ferdig med master i mars, så vi kan ikke forvente så mye av han før det. CO jobber mye om dagen men virker fiskegira og vil forhåpentlig fortsette 2010-trenden med suksess i målrettet fiske. Selv har jeg ikke vært like motivert siden toppåret 2007, noe som kan love bra. Vi skal prøve å være flinkere med å oppdatere bloggen. Kanskje allerede imorgen lørdag, da vi satser på storhvitting fra Trollakaia!

Måtte det blir flex i stag og torso i 2011, skitt fiske, tvåan og rekespray!