Gapeflyndre

På søndag tok vi turen til Åfjord for å forsøke å skaffe de storkjefta storfiskerne Bjørn og Carl Oscar ny storkjefta flatfiskart i form av gapeflyndre. Plassen har levert flere ganger tidligere, så guiden tok til storkjeftethet han også, og bød på særdeles gavmilde sannsynligheter for suksess. Det ble såvidt hintet om det underveis i bilen, at den som har arten fra før garantert blir den som får den igjen. Det ville jo vært urtypisk. Vel vel, det ble en knallfin dag med sol og fin vårtemperatur. Vi koste oss med gjendekjeks, tykklefse, solobrus og makrellsnus. Det ble ikke landet mye fisk, for å si det mildt, men etter 8 timers intensivt fiske løsnet det litt – men ikke for alle dessverre.
Ulke, 350 gram. Foto: Bjørn Florø-Larsen.
Gapeflyndre på 320 gram…. Foto: Bjørn Florø-Larsen.

…slik blir det godstemning av blant resten av turfølge.

2 Comments

  1. Hehe nice! Neste gang blir gummibåten med ut. Litt varmere i vannet så blir d gapert fest! 😀

    Like

  2. Fisk og rask says:

    Fin fangst, Irvin. Frekk ulke…:)

    Like

Comments are closed.