Gummibåten endelig på sjøen!

Endelig var master-kapittelet gjennomført og fiske kunne starte opp igjen. Ble en brosmesatsning sammen med Irvin. Knall-vær og iskald “brus” la grunnlag for en kjempe suksess, men slik ble det ikke. Baugmatros Irvin dro til med 3 svært lite fine svarthå…
Men helt mot slutten kjente jeg at rette arten var i andre enden av slepet. Ingen gigant, men var nå en start 🙂

4,4 kg
Foto: Irvin Kilde
En snartur til Stavanger ga meg også muligheten til å teste temperaturen på Grasholmen, som blir invadert av hele NKML i starten av mai. Håpet var at tunge lomrer hadde begynt å sige seg inn. Turen endte i noen sandflyndrer av beskjeden størrelse, før ei lomre på 1047 gr plutselig lå på brygga. Bildet av lomra utelates pga fangstmannen(kvinnen) var lillesøster Hanne som ville bli med å teste for moro skyld. Ufint! ^^
Men om få uker kommer det nok heftigere resultater fra NKML og Grasholmen m.m!

One Comment

  1. Fisk og rask says:

    Kvinnfolk altså… Fortsett med rapporter:)

    Like

Comments are closed.