Nytt fiske-reality

I morgen bærer det ut til på havet for en uke med pionerfiske med MS Gotland og skipper Frederic Kullin. Foruten den svenske skipper består mannskapet av en skjeggete nordtrønder, en førsteamanuensis, en svartskateekspert, en artsgal IT-fyr, nok en partysvenske samt undertegnede. Milevis fra nærmeste sivilisasjon, uten dusj, internett og noen form for privat sfære, kan dette fort utvikle seg til å bli et nytt reality-konsept. Om jeg finner mobildekning skal jeg passe på å blogge om siste nytt fra båten og øya, sladder, intriger, eventuelle romanser (usj) osv. Stay tuned!

Havet.
Dette er ikke båten vi skal på.

Dette, er båten vi skal på.

Og ved å forhåndsannonsere denne turen blir det garantert laber uttelling, men desto mer tid til å drikke pils i det fine været som er meldt (dobbelt-jinx). Jeg gjør det i det minste enkelt for resten av mannskapet ved å gi de en klar kandidat til kjølhaling ved manglende uttelling.

11 Comments

 1. Vegar S says:

  Dette må jo bare bli bra.
  Lykke til!

  Like

 2. Fisk og rask says:

  Brekk noen bein, landkrabber!

  Like

 3. Thomas says:

  Dette blir nok ett supert program 🙂

  Skitt fiske!

  Like

 4. For ein gjeng! 😀 Dømt til å bli intriger. Setter ellers en tier på at det oppstår en romanse mellom partysvensken og førsteamanuensisen. Misunne dokker dette her guttÆr! Dra til med noe stort,stygt og sjeldent

  Like

 5. HOOKED.no says:

  Vi gleder oss!

  Like

 6. Marius V says:

  Litt av et opplegg, setter en femmer på at det kommer opp en ny norgesrekord i ett eller annet rart

  Like

 7. Haze says:

  Uuuhhh! jag skälver av förväntan!!!

  Like

 8. SMS says:

  10 poeng til deg for korrekt spådom!

  Like

 9. Fikk eg 9 poeng for min romansespådom?

  Like

 10. Irvin says:

  Hvilken av partysvenskene mente du?

  Like

 11. Nei d e vel irrelevant, heile gjengen va jo partysvensker!

  Like

Comments are closed.