NKML på artsfiske med NRK-Newton

I morgen, søndag 9.november, er NKML tilbake på TV-skjermen. Denne gangen er vi sammen med Newton-gjengen, hvor vi dro ut på en liten artsfisketur i Trondheim i jakten på noe annet enn torsk, ørret og makrell. En båttur med Black Pearl og microfiske på den sagnomsuste Trollakaien var planen. Så samle sammen familien, og bli med på artsfiske i Trondheim, søndag kl. 18.00 på NRK1.

 Med på tur var også den gryende artsfiskeren, Tage (t.v.), som ordnet opp med bryggefiske på Trolla. Han starta med sitt artsfiske i fjor vinter, etter et besøk på NKML sin stand på Villmarksmessa. Foto: NRK

Har sjelden sett noen bli så glad for en leppefisk, men programleder Line Jansrud var virkelig fornøyd med sin målretta suksess etter bergnebb. Foto: NRK

Samlet crew (f.v.): Tage Paulsen Aarstad, Bjørn Florø-Larsen, Line Jansrud og Morten Waagø.
Foto: Ketil Flatøy, NRK.

PS! Vi anslår at Jan Thomas hadde gitt programleder Line Jansrud terningkast 6(!), for valg av antrekk i denne ukas program.

Edit
Link til programmet: Newton 09.11-2014