Ekstremt gjørsfiske, del 2

Igår ble det nytt forsøk på ny plass, selvom ingen av oss hadde noe særlig trua etter kanonturen forrige dagen. Det var totalt dødt fra vi lempa uti agna i 20-tiden frem til kl 01.15 da vi ble vekt av et hylerun. Adrian sin tur til å ta første run, og tipper han var glad for det. Etter en kort men dramatisk fight viste fisken seg og vi fikk litt  samme følelsen av synet av fisken som sist kveld. Den var hvertfall over 8. Fisken veies til 8800 gram og måles til 93 cm, ny forbedring av pers med 1,3 kg på lillebror. Fisken ble satt ut og kom til hektene med et plask etter noen minutters jukking. Det var igrunn det som skjedde denne natta, og vi er særdeles fornøyde begge to.

8800 gram og 93 cm. 

One Comment

  1. Sinnsykt bra jobba Kilde-brothers! Syke fangster

    Like

Comments are closed.