Klovner på tur i "Tvåan-mini"


Med værmelding som viser helt vindstille, helg og Irvin som kose seg på Frøya, ble fiskesuget for stort og det bar ut på tur i OC sitt slagskip (største båten i NKPL flåten). Knask, musikk og skolest/smørflyndre satsning fra 250-350m var planen. Glidende tackle med små krok agnet med reke og gulp var den syltynne medisinen. Dette ble en selvfølgelig en kjempefiasko, og fangsten endte opp i en brosme 3kg og en del hågjel/svarthå. Kjempeopplegg!

Når mørket falt på tok vi å økte krokstr og økte innsatsen til hele makrellfileter, og senket ned i håp om stor brosme. Resultatet på et par nedslipp ble en lange på ca3kg og en brosme på 7834gr.

7834gr

Når vi kom inn ble vi forøvrig møtt av brannmannskap i brannbil som lurte veldig på hva en så liten båt gjorde uti mørket i Trheimsfjorden og full musikk. Alle brikker falt på plass når de så d va NKPL på tur!

4 Comments

 1. SMS says:

  Hahahahaha NKPL-Nidaros KystPauseklovnLag

  Like

 2. Haze says:

  Hahaha 🙂 underbar film.. stackars brandmän..

  Like

 3. Irvin says:

  Hahaha, herlig gutta! Synd itsje skosåla ville bli med…

  Like

Comments are closed.