Svart hav, matauk og hval

on

Gruntområdene rundt Halten har ikke levert på meitefronten, annet enn en håndfull piggskater og en småkveite. Lyr er det riktignok enorme mengder av, de fleste er mellom 4 og 6 med slengere rett over 7. Seiskallene har bare levert småsei, men mye uer og noen vassild. Fikk besøk av en flokk grindhval under uerfisket idag, sammen med et par kvitnos/kvitskjevinger (delfiner). Turens opplevelse. Imorgen går ferden til dyprenna og gutta diskuterer allerede heftig om krokstørrelser og metode for å maksimere sjansen på moratorsk. Ellers er turfølget ved godt mot enn så lenge, selv med mye snorking, takkeltrassel, solkrem i øya, slitsomme dønninger og innbitt artskonkurranse. Bergnebbstanga blir brukt flittig når vi kommer til kai om kveldene, til stor fornøyelse for de lokale.

4 Comments

 1. Tøft d siste bilde! Ser jo greit ut der ute for å sei d mildt…Hb dokker drar til skikkelig imårå 😀

  Like

 2. Haze says:

  Häftigt! Vi åker till Trondheim imorgon natt för artfiske 🙂

  Like

 3. FotoSven says:

  Kjør an i bånn, hilsen onkel John (uttales “Jånn”)

  Like

 4. Irvin says:

  Si fra om du trenger noen plasstips!

  Like

Comments are closed.