Ingen gullkrok men en artig fest!

Gullkroken ble gjennomført fredag som var og det ble en knallsuksess fra ende til annen. Alle surmaga oppstøt om juryens eventuelle manglende følerapparat var glemt og alle var venner. Selv fluefiskerne var våre venner denne kvelden. 
Flyet vårt landa 19.20, og som ca. sistemann inn på Riksscenen ble det fasjonabel ankomst med posing og hånlatter fra andre tilmøtte. Akkurat som vi liker det!
Foto: Hooked.no
Alle store initiativ har sine barnesykdommer, men ser man bort fra noen merkelige nominasjoner og vinnere var faktisk kvelden tilnærmet feilfri! Tufte-Johansen showa stort som toastmaster, og bortsett fra noe meitefiendtlighet gjorde han en knalljobb. Husbandet med Lenth og Stubø i spissen varta opp med hard Neil Young, og de rap-gutta med kreative artistnavn rappa noe kreativt. Bernt Nor var tidlig i slaget og utpå efterfesten fikk jeg faktisk en klem av sjefen sjøl etter at han tidligere på kvelden lanserte ny spontantkategori med meg som “årets surpomp”. God stemning! Toastmaster Tufte-Johansen stilte også “velvillig” opp på gruppebilde uti de sene timer. AoF-Appleby ville også være med. Hvem han bak der er aner jeg ikke, men han har en god sofa.
Foto: Åsmund Isaksen.
Vi går ei heller av veien for å late som vi vant, enhver mulighet til posering og glam tas på strakt lem.
Foto: Aner ikke. Takk til Ole-Håkon for lån av kroken.

Vil rette en stor oppmerksomhet til Gullkroken, Hooked.no, Bernt Nor, samarbeidspartnere, deltagere, nominerte og vinnere for at Nidaros kystmeitelag ikke vant.

Kødda, me e itsje bitre, me ha jo liga kler!

4 Comments

 1. HA HA! Hvor er det GODT!

  Like

 2. Fisk og rask says:

  Det andre bildet må jo ha en samlet promille som nærmer seg prosent. Utrolig fortjent nominasjon, utrolig ufortjent at dere ikke vant. Og at ikke bloggen var nominert som årets nettsted engang? Hva er egentlig Vak? Alle vet jo at nettet er til for latter, skryt og porno. Fant ingen av delene der. Skal bli sånn fagjurye når jeg blir stor, tror jeg 😛

  Like

 3. Irvin says:

  Derfor liker vi deg Endre!!

  Like

 4. Det var 3 mann med prosent i blodet som slukna random rundt i Næris sin casa lørdag morgen ja^^ ellers helt enig i dine vakre ord! Satse på at du jury neste år

  Like

Comments are closed.