NKML holder stand

Det ble en vel gjennomført villmarksmesse sist helg. NKML var en av headlinerne med stand og foredrag begge dager. På tross litt lydproblemer første dag gikk foredraga greit, til tross for et litt fettfinneorientert publikum. Vi viste også en film fra året som har gått, for at folk skulle få et innblikk i det vi driver med.

Ellers hadde vi stand med diverse demo-utstyr. Vi la ut om artsfiske og forsøkte og omvende så mange som mulig. Vi demonstrerte kveite- og håkjerringutras, viste frem jigger og takler, og hadde surfkastekonkurranse i fluekastedammen når casterne var borte. Den profilerte fluekastern Mikael Blomberg syntes vi var en sjarmerende gjeng, og flere i NKML ble observert med fluestang i hånda i løpet av helga.
Fluebinderne rett bortafor oss var ikke like imponerte av jigg-fotballen vi spilte rett foran standen deres. Alt i alt, 10 + og topp stemning.

2 Comments

  1. Hahaha..ja det bildet der e sjelden kost. Han var allikevel ikkje like ivrig som Irv. Irvin begynte å prate om fluestag muligheter på Langenuen i slutten av dagen..Tror han e friskmeldt igjen nå

    Like

Comments are closed.