Barnas fiskedag i Trondheim – søndag 13.juli!

Sommervarmen har for alvor slått til i Trøndelag den siste uka! Det betyr bryggefiske etter fargerike arter, stimende sei og spreke makrell. TJFF arrangerer i samarbeid med NKML og TOFA, Fiskesommer, hvor barn og voksne inviteres til et hyggelig sommerfisketreff i sentrum av Trondheim.

Det blir loddet ut 5 stk. flotte fiskesett blant alle barna som møter opp!

Det vil bli rigget opp en akvarietank med ulike fiskearter, slik at de fremmøtte kan få se nærmere på noe av livet vi har gruntvannsområdene rundt Trondheim. NKML vil stå for fremvisning av kystmeite, micromeite og være tilgjengelig for generelle tips og triks om fiske. Hovedfokus blir at barn skal få prøve ulike fiskemetoder og få et innblikk i alle de gledene fiske bringer med seg. Det vil være både fiskeutstyr og redningsvester til utlån, men hvis dere har utstyr selv så ta det gjerne med. TJFF stiller også med agn (reker og makrell) til de som vil prøve seg på litt agnfiske. Siste rapporter fra Trondheimsfjorden viser at makrellen er ankommet og store mengder sei raser rundt, så vanlig haspelfiske vil nok også gi artige opplevelser.
Fiske fra land etter fargerike og artige småarter skaper stor fiskeglede blant både store og små.
Fotos: NKML
Det blir fremvisning og demo av kystmeiteutstyr. Et enkelt og effektiv fiske for alle. Foto: Vegar Seljestokken

Så ta med barna og sett av noen timer ved Sjøbadet på Brattøra klokka 12-15 på søndag. Yr.no lover oss foreløpig sol, vindstille og gode temperaturer, så dette kan bli en riktig så fin søndag i sjøkanten for hele familien!

Vell møtt!