Resultater NM i sjøisfiske 2017

Nm i sjøisfiske 2017 var det femte på rad, og jubileet ble avholdt med bergnebb og bravur med base i Steinkjer. Her følger resultater for alle klasser og alle kjønn.

This slideshow requires JavaScript.

Vi gratulerer alle vinnerne, andreplasser, og 39-plasser og alle andre plasser, samt de med størst, minst, lengst, gulest og flest fisk, og alle andre kategoriene vi setter høyt i NKML. Vi hadde det knallkjekt i helga, og basert på alle smil underveis så virker det som det var kjekt for dere og. Vi tar en da capo i 2018 sainntja?? Vi har laget et spørreskjema som vi håper så mange som mulig vil fylle ut. På den måten kan vi fortsette å utvikle oss. Skjemaet finner du her, og tar maks et par minutter: Spørreundersøkelse

Ellers er det maange flere bilder, stats og specs på vår facebook-side. Så hvis dere ikke har trykt like på den, eller ikke er å finne på face i det heile, så vet dere hva dere har å gjøre.

Sist men ikke minst, takk til alle sponsorene våre som gjorde dette mulig:

Abu Garcia, Seeberg As, Frederic Kullin, Campelen på Bryggen, TOFA – Trondheim Omland Fiskeadministrasjon, ArtsFiske.com, Imax Fishing, Savage Gear, Attraqua, Salar Sportsfiske, Daiwa Scandinavia, Torshov Sportsfiske, HOOKED.no, Sølvkroken, Skibs-&Fiskeriutstyr AS, Trytebly, Roy Valter Vanvik og Jon Kolstad.

 

Fra dypet av våre gule hjerter – takk!