Skulle bare ned å hente ei gyteskrubbe

Begynner å bli kjepphøy allerede, to turer med noe som ligner på poengfisk og jeg begynner å få selvtilliten tilbake. Floa var på topp kl 14, så jeg var på plass på Øysand kl 13 med reker og 3-kroks paternostere med bling. 10 m/s pålandsvind og følgelig brunt vann gjorde igrunn trua enda bedre. Mye mat som virvles opp under sånne forhold, og jeg regner med skrubbene vet nettopp det. Hadde to napp og fikk to fisk, begge når floa var på sitt høyeste. Den største var på 790 gram og 40,5 cm, og den minste var på 680 gram. Godkjente skrubber med andre ord.

Fisketuren varte i knapt 2 timer, for det var temmelig ufyselige forhold for varmblodige.

One Comment

  1. Godt du holde laget flytende Ørv! Keep up the good work, så ska eg gjør super comeback!

    Like

Comments are closed.