Søndagstur på Løgnin

Tok en liten Løgnin-tur med bror sist søndag, våget ikke dra med han ned (og opp) Mördarbakken så vi gikk heller ut i Leirvika. Isen holdt fortsatt på tross av store mengde regn i det siste, men den var litt ujevn og enkelte plasser tråkka man rett igjennom. Det var heldigvis andre folk utpå; THK hadde vært der hele helgen men visstnok ikke fått noe særlig med skater.

Dette ble den store strømsilddagen med sikkert 30 stk på isen i løpet av dagen. De største så store ut med stoppa på rett under 90 gram. Det ble to piggskater, den første på 1,84 kg og den andre på 4,86 kg. Den siste var merka med Vm 374, en som Vilhelm merka i samme område noen uker før.

Piggskate, 1,84 kg.

Dagens største strømsild, 83 gram.
Dagens største piggskate, 4,86 kg.

Et utvalg mine største strømsild for dagen.
Ellers var det den sedvanlige mengden med småhvitting, samt noen hyser og en stor makrell på Adrian som dessverre datt av i hullet. Vi fikk også tre halvkilossei og noen sypiker. Vi så ikke noe til øyepålen. Avslutningsvis kan jeg avsløre en liten hemmelighet; piggskatene tok på halv hvitting med rekespray! Men nå er jeg tom!