Fantastiske Frøya (ny art på dag nr. 2)

1/4 av NKML deltar denne uka på Frøya-tur, til MS Gotland og skeppare Frederic Kullin. Med på turen er 2/3 av Team Sluk (Kim og Øyvind) samt halvparten av Team Gadus (Truls), samt en svenske de fant på kaia på Sistranda (Ingemar). Første dagen var målet lyr og sei, noe som viste seg vrient. Seien var nesten fraværende og det blev med en håndfull opp til 4-5 kg. Lyrfisket var også trøgt, hvertfall størrelsesmessig. Det ble en 15-20 lyr totalt, med topp i beskjedne 5,5 kg. Jiggekspert og svenske Ingemar sto for dagens største.

Ingemar med lyr på 5,5 kg.
Mandag var hovedmåla lange og vassild. Alle mangla vassild så den første tida ble det brukt agna hekle. Etter en times tid hadde alle fått arten, men vi fortsatte å trykke litt til med tanke på konkurransen. NKML stakk av med dagens største vassild på 1200 gram. Langefisket var trøgt, igjen størrelsesmessig. Største var vel 8 kg-ish. Skal nok spise meg lei på lange utover høsten.
 
Art nr. 97, vassild. 1000 gram og 49 cm.

Min andre fisk, 51 cm og 1200 gram.

Fortsettelse følger imorgen, da med heftig spisskatefiske!

3 Comments

 1. Patrik says:

  Grattis med ny art Irvin! Jag tror du hinner för mig till 100 arte.!

  Like

 2. Fisk og rask says:

  Ser man på. Ser frem til fortsettelsen…

  Like

 3. FotoSven says:

  Steike for et hodeplagg, det var jammen ikke dårlig!

  Like

Comments are closed.