NKML utvider!

Det er offisielt! På årsmøtet igår ble det banket at Nidaros kystmeitelag skal utvide og innlemme flere halvgale Trønderske spekimenfiskere! Baktanken er enkelt og greit at det blir for dumt å ikke slå ring om det fåtallet med like sære interesser som oss selv!

I forrige uke hadde NKML 5-årsjubileum. Det har til en hver tid vært fire medlemmer. Nå er vi 9, (ni) medlemmer! Hjelpe meg.

Og de nye medlemmene er:

Thomas Tofte. Thomas har vært med i gjengen i et par år nå og på tross av å være en hardbarka gattkroker i Trondheim havfiskeklubb, er vi alle enige om at en plass i de gales selskap er på sin plass. Thomas blir både ny eldstemann og størstemann, og får trolig en naturlig “holde-håret”-rolle fremover. Kjenna alle plassan i Trondheimsfjorden. (kan æ låne gps-en din?)

Adam Andrén. Partysvenske og allsang på Skansen. Siden CO ble snill gutt i 2007 blir Adam nå lagets badass-alibi med tattis og rockehår. Adam er småbarnsfar og innerst inne en pus. Fikk sin ilddåp på årets kveitetur til Troms hvor han rappa alle putene i hytte 2.

Sigve Arntzen. Farlig nær å havne på laksekjøret med Vegar, men konstant press fra NKML har gitt resultater. Nå blir det både hornkvabbe, kloskate og bar overkropp, og fremdeles veldig ung og litt lovende. Ungdommelig mot og satsingsvilje er sårt trengt i en ellers aldrende kystmeitegjeng. 10+

Vegar Seljestokken. Vårt andre juniortilskudd. Jyplingen har vært en veslevoksen hangaround i sportsfiskemiljøet siden han var 12, og etter at han vokste seg 2 meter høy blir han nå også tatt seriøst. Sitter inne med masse nerdekunnskap og vilje til sære satsinger. Veg passer med andre ord rett inn i NKML. Her får vi til og med et speider-alibi. Hvem hadde trodd.

Sindre Bøe. Nyinnflytta sunnmøring og ferskvassfiskar av rang. Selvprodusert nynorsk-høyrespel om lakefiske viste seg bli opptaksprøven som skulle gi han en plass blant NKMLs maniacs. Etter å ha bestått Blue Nun testen med glans var vi alle enige om at plassen var fortjent! Nok om det. Blir spennende å følge med på Sindres utvikling i bartebyen – består han kystmeitetesten?

One Comment

  1. Fisk og rask says:

    Se i nåde! Hvordan skal dette ende?

    Like

Comments are closed.