Lyr 5+ på popper

Susa rundt nedi fjæra med Tofte og CP et par timer i går kveld før det begynte å skumre og først da  skjedde det noe. Carl B fikk et par mindre lyr og en sei, Thomas fikk flere telefoner og jeg fikk en på 2+ på hvit Sandeel 42 g, og en på 5180g på Rocket Popper bare få meter fra land. Først bomma en mindre lyr på 2-3 kg på popperen, ser hele fisken over vannet, vart skræmt. Så bare et par sekunder etterpå, på samme kastet, napper en lyr på 5180. Ser nesten hele fisken over vannet i det den tar, vart enda mer skræmt. Ser lengden på fisken og tenker 3+, så kommer den i håven og jeg ser at den er feit og tenker 4+ – og til slutt på matta og jeg innser at denne er virkelig smellfeit. Målte dessverre ikke lengde og det ble bare et kjapt bilde på matta før gjenutsetting, men det syns forhåpentligvis at denne var rund som en Skogseidrøye:

5+ på popper er gøy, ikke langt unna topwater-persen på 5.5 kg. TBC!

3 Comments

 1. Adam Andrén says:

  Rund som en kvinnlig rysk kulstötare=) Fett på popper!

  Like

 2. Fett med popper-aktivitet!

  Like

 3. Fisk og rask says:

  Lyr på popper er sjef. All annen fisk på popper også, for den saks skyld.

  Like

Comments are closed.