Crazy mofo fiskespree i pinsen

on

Adrian og jeg hadde en 200+ mils kjøretur i pinsen med gummibåt, sovepose og sjokoboller. Målet var mangfoldig fiske på flere av vestlandets Eiffeltårn,  omgitt med hver sin karakteristiske arts- og specimensfiskehistoriske eim. Det ble lagt opp til en typisk spartansk tur hvor mobilitet og fleksibiliet trumfer søvn og komfort. Det er antall effektive fisketimer per døgn som er enheten. Men med erfaring fra tilsvarende tidligere galmannsturer, trengs det søvn til for å holde konsentrasjon og humør oppe. Da er det greit at man får sove hvor det måtte være; inni bilen, under bilen, under en båt eller bak en mur på en molo.

Adrian som er forholdsvis fersk i fiskegamet hanka opp en haug nye arter, og jaggu ble det ikke en ny art på meg også der nede i ytre Rogaland.

Som et alternativ til det tradisjonelle rapportformatet kommer her et nytt konsept. Her gjenfortelles turen kronologisk med GoProTravelling.com (trykk på bildene etter hver etappe):

http://www.goprotravelling.com/embed/72d95e2349fecf18b9a251b143426c98 Se også fullskjerm: http://www.goprotravelling.com/embed/72d95e2349fecf18b9a251b143426c98

2 Comments

 1. Sigve A says:

  Meget bra Irvo, både fiske og rapport!

  Grattis med ny art også..

  Like

 2. Adam Andrén says:

  Broderlig kärlekstur på sitt bästa!

  Like

Comments are closed.