Grining og selvutlevering i ytre Hardanger (hvitskata til Bjørn)

on
Dette råmateriale har ligget på harddisken siden påske og jeg har kvidd meg litt for å gjøre noe med det, mye grunnet det personlige tilsnittet på deler av innholdet. Det forteller mye om hva vi legger i fisket vårt, kanskje i overkant mye vil mange med rette hevde. Dette heller jo også flybensin på bålet som småbarnsfedrene med nyanskaffa perspektivbriller prøver å fyre opp: Vi er stein hakke gærne.

Rapporten fra turen:
6 mann, 6 dager, 6 historier: på jakt etter blå

5 Comments

 1. Sindre Bøe says:

  Eg gret ein skvett skjølv eg faktisk, kanskje på tide å stemple ut av kontoret for dagen…

  Like

 2. Yngve says:

  Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  Like

 3. Dette er jo vakkert !!

  Like

 4. Visstfaen er det vakkert! Det finnes jo ikke fnugg av tvil om at dere (vi, jeg kjenner meg igjen) er Stein hakke gærne, men det er jo alltid og utelukkende ment positivt. Slik glede som dette kan jo aldri være noe annet. Grattis igjen, Bjørn!

  Like

 5. Takk Åsmund 🙂
  Må si meg enig, vakre øyeblikk fra verdens beste lidenskap!

  Like

Comments are closed.