NKML.no feirer 100.000 views

Mye har skjedd med NKML-bloggen siden den syltynne starten i oktober 2010. Postene har blitt hyppigere, leserantallet steget kraftig, videoblogging, vi har blitt flere medlemmer, entret Facebook og forhåpentligvis fått en forbedring på kvalitet og innhold.

I dag passerte bloggen vår en liten milepæl, med over 100.000 views! Dette er jo mindre enn hva fotballfruer og rosabloggere fikser på en litt treg ettermiddag, men for en korka gjeng i Midt-Norge som muligens driver innen en litt sær nisje, er dette artig.

Det interne språket som har blitt formidlet igjennom disse drøye tre årene har også inneholdt noen uttrykk som har blitt kjære gjengangere. For å nevne noen klassikere; YUM rekespray, mnjaaada, Æ kjennan!, fåååår du no blå?!, tynt, Blue NuN, “havål”, jazz, 10+!, Trolla-trippelen, føøked, liga kler, bar overkropp, NM i sjøisfiske, kjempeopplegg, NKPL og huttemeitu! + Vårt kjære medlem Carl Oscar`s mange navn; Calle, OC, CO, CP og SCO..

Rapportene omhandler historier fra de fleste deler av landet, både fra ferskvann og saltvann, fra syltynt micromeite til tungt håkjerringfiske. Det finnes til og med poster om laks og ørret om en leter ekstra godt!

Dette er allikevel en blogg som stort sett har fokus på alt annet enn fisk fra laksefamilien, og det vil den fortsette å være! Igjennom bloggens historie har vi fulgt artsjakten til alle medlemmene, hvor tre av dem i løpet av denne perioden har passert den magiske grensa på 100 arter! Tilsammen har NKML-gjengen jazza inn 112 arter i Norge, og noe sier oss at dette antallet vil øke også i 2014.

Selv om vi i 2012 fikk NKML inn i registeret som en offisiell forening, så er vi i bunn og grunn kun en sliten gjeng gode kompiser med nerdete interesser. Vi har blitt ansett som idioter, bedrevitere, bitre artspoliti, og mye rart opplegg, men målet vårt er faktisk å spre kunnskap og glede rundt sportsfiske, da spesielt arts- og specimenfiske på vårt særegne vis. 
Vi vil derfor takke alle dere som følger oss, kommenterer og skaper jazz! 10+!  

Når vi først er i det nostalgiske hjørnet, så kommer det her noen tilbakeblikk over de 10 bloggpostene (med link) som har vært de mest populære blant våre lesere i bloggens historie. 

Så til glede for gamle og nye lesere, here we go:

Den mest leste artikkelen er fra den sagnomsuste turen etter gjørs i 2011! Brødrene Kilde lagde med dette jordskjelv i fiskemiljøet med den oppsiktsvekkende fangsten! 2011 er forøvrig et år Irvin vil huske godt..