Langesundfestivalen 2014 – dette blir JAZZ!

Da begynner det for alvor å nærme seg nok en LSFF, og vi stiller selvfølgelig også med lag i år.
I fjor var vi førstereisgutter som lag, været var til tider av den bitre sorten, resultatet ble ganske greit og opplevelsen var samlet 10+ med Telemark-nedslag! Det gledes stort, og vi anbefaler alle sportsfiskere som har tilgang til egen båt til å stille lag. Dette er et høydepunkt alle burde få med seg.

Calle med første fisk i båten under konkurransen… En flott slettvar!

NKML 10M+ fra LSFF 2013: Irvin, Carl Oscar og Bjørn klar til start i Black Pearl!
Foto: Andreas Næristorp
I fjor stilte vi med klubbens maskott-båt, Black Pearl. Mer enn nok til å delta og ha en knall festival, men grunnet det til tider heftige været, så ble mulighetene utaskjærs noe begrenset. Hadde derimot denne sagnomsuste jollen vært eneste mulighet for oss i år også, hadde vi fortsatt stilt til start, for kjekkere festival skal du lete lenge etter!


Utror LSFF 2013: For å sitere en av fjorårets vinnere, Åsmund Isaksen: 
“Det er sånn passe fett når vi går forbi femknopsmerket og alle gir flatt jern.. “
*Frysninger på ryggen-å-di*

I år stiller vi med to lag, og større båter. Nytt lag for året blir Team NKML Daiwa, som består av John Olav, SMS og gjesteopptreden fra Thomas Skarstein. Disse gutta ankommer etter planen på torsdagen før konkurransehelga, med storskuta til Thomas på slep.

Laget fra i fjor, NKML 10M+, stiller med samme mannskap, men ny båt. Irvins MS Nidarosiensis gjøres i skrivende stund klar til en ukes jazz i Langesund. Flere stangholdere, agnbrett og 12 V brus(?)kjøler er på plass, så nå mangler det bare litt kosmetisk pynt på båtsidene.


Irvin rigger Karnic-skuta til NKML 10M+.

Camp NKML
Teamet samles i byen mot slutten av førstkommende helg, og dukker fra tirsdag opp med samlet NKML-tropp på klubbhuset til Idrettsforeningen, ca. en tynn 0,33 pilsner i gåavstand fra kaia. Stikk gjerne innom for en prat, skoy og halvliter om du skulle være i området. Om dere ikke ser NKML-banneren svaie i den forhåpentligvis moderate vinden (bank i bordet), så er det sikkert bare å følge lyden av velkjent NKML-JAZZ!

For mer info om festivalen, besøk deres hjemmeside eller eventen på Facebook.

Håper vi ses på LSFF 2014!