Resultater NM i sjøisfiske 2022

Det tiende NM i sjøisfiske ble arrangert den 5. februar, også i år i Coronaversjon med hele landet som arena. Mange trosset vær og mange fisket særdeles bra. Vi i arrangørstaben er strålende fornøyd med innsatsen og engasjementet! Her følger resultatene.

Se forøvrig
Invitasjonspost
NM i sjøisfiske på FB
FB-gruppe for deltagere
NM i sjøisfiske på Artsfiske.com (konkurranseplattform)

Dette er jo egentlig en konkurranse som avholdes på en av Nord-Trøndelags sjøiser, enten Lygnin eller Hjellbotn, med fellesstart og jubalong premieutdeling på kvelden. Men i pandemien har vi tilpassa oss så vi likevel får noe å kappes om midtvinters. Det har betydd at vi har åpna for å bruke hele landet, inkludert brygger og fra land (manglende kulde er enda en av utfordringene om dagen). Vi er jo likevel ukuelige optimister så vi krysser fingra for fellesstart og reindyrka iskonk neste år!

Tusen takk til alle som deltok, og håper å se alle igjen om et år!


Toppresultatene per kategori


Fullstendige resultater kan ses på Artsfiske.com
Sjekk for øvrig ut kunngjøringene av vinnerne NM i sjøsisfiske på Fb.


Bilder fra deltakere