FÅ(r du nå blå?) 2015

Fiskeåret har så smått kommet igang idet hverdagen nok en gang har tatt tak etter julehøytid og nyttårsfeiring. Året vi nå går inn i har fått navnet friluftslivets år, noe som ble nasjonalt markert i går kveld. Selvfølgelig(?)var NKML på plass. Komiteen fra fylkeskommunen plasserte oss strategisk på det som er ment som en fiskeplass midt i byen, like ved sjøbadet, der flere hundre skulle gå forbi på “opplevelsesløype”

 I talen sin på Trondheim Torg sa Olje- og Energiminister Tord Lien at folk skal gjøre sprøe og nye ting utendørs i 2015. Som de speci- og artstullingene vi er har vi jo drevet med det lenge, og slik utviklingen i norsk artsfiske har økt kraftig i det siste er kanskje 2015 året for noe ekstra spektakulært?
Uansett. Undertegnede, Frank, Adam og Sindre stilte opp med surfstenger og godt humør. Det nappet litt, men fisket var tregt. Vi kjedet oss ikke i løpet av den lille timen vi var der, da mange nysgjerrige stoppet innom. Flere som var var enige at det virket som mange ting var verre enn å ta på seg varme klær og myse på stangtupper med en kaffekopp i hånda. Bjørn TV-tryne holdt samtidig isfiskeforedrag med havfiskeklubben på en skole i nærheten, dessuten hadde TJFF og TOFA stand på Torget, så alt i alt var dette en fin kveld for formidling av fiske.
Det toppet seg da Adresseavisen dukket opp med fotograf og statsråd, med påfølgende bilde og omtale i dagens avisutgave av Adresseavisen. Knall for oss PR kåte, og moro at sportsfiske fenger. 
Legger ved litt bilder og faksimile fra dagens papiradressa. NKML Oppfordrer alle til å ta i bruk de enorme muligheten for variert friluftsliv landet har å by på. Ikke bare i år.
(Trykk på bildet for å forstørre)